Digicar Engineering - chiptuning

Door deze samenwerking kunnen wij u een aantal zeer hoogwaardige diensten bieden op het gebied van prestatieverbetering en probleemoplossingen. Digicar Engineering levert uitsluitend maatwerk en kwaliteitsoplossingen en is toonaangevend in de automotive branche.

 

Een van de belangrijkste diensten is maatwerk chiptuning.

 

Daarnaast zijn wij officieel dealer van roetfilter-reinigen.nl, onderdeel van Digicar Engineering. Unieke reinigingsmethode en een professioneel diagnose- en controletraject.

 

Wij bieden diverse oplossingen voor uw roetfilter probleem. Naast roetfilter reinigen kunnen wij u ook een alternatief bieden voor deze problematiek.

 

Modificaties op maat! Prestatieverbetering, brandstofbesparing, voertuigbescherming en probleemoplossingen. Camper optimalisatie. Roetfilterproblematiek.

EGR-problematiek. Brandstof- en eco-optimalisatie.

Het ontwikkelen van software is volledig in eigen beheer en voor ieder voertuig wordt data afzonderlijk gemodificeerd. Geheel gericht op de individuele wensen per bestuurder en op het behalen van extra rijcomfort. Iedereen ontvangt daarbij een eerlijk en professioneel advies omtrent mogelijkheden.

 

Hoe werkt chiptuning?

De automotor wordt aangestuurd door een ECU-computer waarvan de software middels Digicar-chiptuning optimaal wordt afgesteld. Naast een toename van vermogen, trekkracht/ koppel en rijcomfort boeken we ook resultaat op het gebied van brandstofbesparing. Het rijplezier neemt door al deze voordelen natuurlijk fors toe!

 

Voor de uitvoering van chiptuning brengen we de originele prestaties in kaart. Op basis hiervan en met de originele voertuigdata als uitgangspunt realiseren we een individuele optimalisatie per voertuig. Per toerental en per gaspedaalstand worden alle van invloed zijnde facetten hierbij optimaal op elkaar afgestemd.

 

DSC_9888

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een aantal voordelen:

  • Extra rijcomfort.
  • Meer souplesse.
  • In iedere versnelling merkbaar meer trekkracht en een groter werkgebied.
  • Uitsluitend Maatwerk Chiptuning geheel naar uw eigen wens of voorkeur samen te stellen.
  • Tot 35% meer koppel/ vermogen.
  • Wij geven op al onze softwarediensten een unieke garantie policy;
    levenslange garantie!

 

Kwaliteit en maatwerk

Autobedrijf Steyger BV biedt u, door genoemde samenwerking met Digicar Engineering, de meest uitgebreide werkwijze en daarmee zekerheid en kwaliteit van chiptuning. Met de levenslange garantie op alle softwarediensten benadrukken we dit nog eens!

 

Modificaties op maat! Prestatieverbetering, brandstofbesparing, voertuigbescherming en probleemoplossingen. Camper optimalisatie. Roetfilterproblematiek. EGR-problematiek. Brandstof- en eco-optimalisatie. Het ontwikkelen van software is volledig in eigen beheer en voor ieder voertuig wordt data afzonderlijk gemodificeerd. Geheel gericht op de individuele wensen per bestuurder en op het behalen van extra rijcomfort. Iedereen ontvangt daarbij een eerlijk en professioneel advies omtrent mogelijkheden.

 

Digicar-chiptuning staat garant voor de best mogelijke, maatwerk werkwijze en een verantwoorde chiptuning. Autobedrijf Steyger BV informeert u graag verder omtrent mogelijkheden van uw voertuig