Bovag autoverzekering en pechhulp afsluiten?

De Bovag is een onafhankelijke organisatie, die niet alleen opkomt voor de belangen van de autobedrijven, maar ook voor de belangen van de klant.

 

Bovag Autoverzekering

 

 
Een WA-verzekering (wettelijk verplicht), een WA-extra verzekering, die u dekking biedt bij schade door diefstal, inbraak, ruitbreuk en natuurgeweld en de derde mogelijkheid is de meest complete de WA+Casco. Bij de Casco kunnen weer verschillende keuze mogelijkheden gemaakt worden. Wij adviseren u hier graag over. Om direct een aanbieding mee te kunnen nemen is het belangrijk dat u het aantal schadevrije jaren even nakijkt van uw huidige verzekeraar. Als u al een Bovag autoverzekering heeft, kunnen wij u in geval van schade al het regelwerk uit handen nemen en de gehele schadeafwikkeling voor u verzorgen. Overstappen is bijna altijd heel eenvoudig. Als u meer dan 1 jaar verzekerd bent bij uw huidige maatschappij kan uw huidige verzekering altijd maandelijks beëindigd worden, maar er zijn ook verzekeringen die dagelijks opzegbaar zijn. Met onze handige overstapservice regelen wij dit voor u.
 
Wilt u gewoon een offerte per e-mail ontvangen? Stuur dan onderstaande gegevens even naar info@autosteyger.nl en wij mailen u een passende offerte.
  1. Kenteken auto, Merk, type en bouwjaar
  2. Aantal kilometers per jaar
  3. Aantal schadevrije jaren.
  4. Uw naam adres woonplaats en geboortedatum
  5. Uw voorkeur: WA, WA+EXTRA,WA+CASCO.

De premie is concurrerend en in geval van schade kunnen wij de hele administratieve rompslomp van u overnemen en het voor u met de verzekering regelen.

Bij aankoop van een andere auto is het misschien een goed moment om de voorwaarden en premie van uw huidige verzekering eens te vergelijken met een Bovag autoverzekering. De condities zijn uitstekend en de prijzen zeer concurrerend.
 
Bovag autoverzekering heeft vele voordelen zoals:
- Vrije keus waar u naar toe gaat in het geval van schade
- Uitstekende nieuwwaarde/occasion regeling
- Tot 80 % no-claim korting
- Gratis opzegservice 
 

Bovag Pechhulp

 

Autobedrijf Steyger levert de unieke pechhulp service van Bovag. Ook al is de zorg voor uw auto nog zo goed, het kan altijd gebeuren dat u toch stil komt te staan. Wij helpen u dan snel en vakkundig weer op weg, indien nodig met vervangend vervoer.
 
Bovag pechhulp is er al vanaf € 37,50 per jaar. Het abonnementsgeld is afhankelijk van het bouwjaar van uw auto, het dekkingsgebied (alleen Nederland of heel Europa) en of u in geval van pech vervangend vervoer wilt hebben. Wilt u weten wat het abonnementsgeld voor uw auto is, vraag ons dan een vrijblijvende offerte. Bel ons dus gerust eens voor informatie! 071-5765555.
 

 

Opzeggen van Bovag pechhulp of autoverzekering

 

Wilt u de Bovag pechhulp niet meer verlengen of tussentijds beeindigen? Stuurt u ons dan een email met het verzoek voor wijzigingen van de Bovag pechhulp. Dit geldt ook met betrekking tot de Bovag autoverzekering, maar u kunt in het geval van de autoverzekering ook direct contact opnemen met Bovag.

 

Algemene voorwaarden Bovag