Over ons

Voorschoten – 27 JAAR geleden werd aan de Leidseweg-Noord Autobedrijf Steyger heropend. Volledig geschoold in theorie en praktijk pakte Leo Steijger 27 jaar geleden de kans met beide handen aan om het bedrijf van zijn vader, die 52 jaar geleden startte, weer in hetzelfde pand voort te zetten, maar op zijn eigen manier. Autobedrijf Steyger is een universeel autobedrijf waar de “baas” nog steeds meesleutelt. 

 

Aangezien Leo zich met de reparatie, in- en verkoop van auto’s bezig houdt, is het bedrijf in de loop der jaren behoorlijk uitgebreid. In 1988 begon hij alleen, maar nu verzorgt zijn vrouw Wilma de administratie. Leo wordt geassisteerd door drie monteurs Maurice, Chris en Eric. Daarbij blijft de persoonlijke benadering steeds voorop staan. Voor de klant betekent het een rechtstreeks contact met degene die aan zijn auto heeft gewerkt.

 

Verkoop van gebruikte auto’s is een vertrouwenszaak. Voordat een auto ingekocht of ingeruild wordt gaat hij eerst de brug op, ondergaat een technische keuring en van iedere auto wordt de kilometerstand gecontroleerd.

 

Autobedrijf Steyger is BOVAG-lid en houdt zich vanzelfsprekend aan de Bovag-garantievoorwaarden.

 

Dat de prijs/kwaliteit verhouding goed is bij Steyger tonen de cijfers aan. Zo’n 50 % van de occasions wordt via internet verkocht. Mensen komen uit het hele land om bij Leo Steyger hun occasion te kopen omdat in de eerste plaats de prijs zeer aantrekkelijk is. Wij ontvingen dan ook van Autotrack.nl een prijs voor de meest verkochte auto’s in Nederland (in onze categorie). 

 

Het bedrijf is in de loop der jaren grondig gerenoveerd. In 2013 is er een nieuwe bestrating aangebracht en er is geïnvesteerd in een nieuwe schaarhefbrug en remmentestbank. In de loop der jaren heeft Leo Steijger al goede resultaten geboekt. Bij de verkiezing Beste Algemeen Bovag-Autobedrijf eindigde hij in de Top 25 van Nederland en werd nr 1 van deze regio en hij behaalde als eerste van de regio Haaglanden het Bovag Klasse 1 Certificaat. Natuurlijk blijft Autobedrijf Steyger, zoals altijd constant streven naar een hoge kwaliteit voor de klanten en het personeel.

 

Autobedrijf Steyger verkoopt niet alleen occasions, maar ook nieuwe auto’s en wel alle merken. Tegen een zeer scherpe prijs kan hij u een nieuwe auto leveren, die afleveringsklaar gemaakt wordt in onze eigen garage en die daarna gewoon in onderhoud mag en kan blijven. Door een samenwerkingsverband met Bosch, kunnen ook auto’s met moderne motoren in eigen garage onderhouden en gerepareerd worden.

 

Voor de klanten die al vanaf het begin klant zijn, is het misschien leuk nog even een kijkje in het verleden te nemen. Klik hier!