Ons Team

Autobedrijf Steyger is een bedrijf waar de klant ook in de garage mee mag kijken, maar men kan ook de sleutel afgeven bij de receptie en de auto later ophalen. In geval van kleine reparaties is er altijd de mogelijkheid om te wachten onder het genot van een kopje koffie of thee totdat de auto klaar is. 
 
Natuurlijk kan men aan de balie een afspraak maken voor onderhoud en/of reparatie, dit kan uiteraard ook telefonisch 071-5765555 of per email info@autosteyger.nl en sinds kort via onze online agenda
 
In de receptie zijn speciale onderhoudsproducten voor de auto en accessoires verkrijgbaar. Natuurlijk adviseren wij u ook graag over producten als autoradio's, navigatie, licht metalen velgen en banden.  Kom gewoon eens kijken, wij hebben allemaal ons eigen specialisme en adviseren u graag!
 

  Leo Steyger

                                                                                
Nadat hij zijn diploma eerste autotechnicus en alle benodigde diploma's op zak had en de nodige ervaring had opgedaan in verschillende garages en in de verkoop, zette Leo Steyger het autobedrijf, waar z'n vader in 1963 gestart was, voort in september 1988. Leo werkt met veel enthousiasme overal mee waar het nodig is. Hij heeft zich echter gespecialiseerd in:
• Motormanagement Systemen
• Inkoop & Verkoop occasions
• Opleiden en begeleiden monteurs.
• Airco's
• Canbus systemen
• Hybride auto’s 
 
Wilma Steijger-Nell  

  

 

  Wilma Steyger-Nell

 
Diploma’s: VWO & directie secretaresse, EHBO, BHV(bedrijfshulpverlening).
Wilma heeft de receptie, marketing , boekhouding en personeelsadministratie onder haar beheer. Zij verzorgt de offertes en administratie voor de Bovag Autoverzekeringen, Bovag Pech- hulp en financieringen. Natuurlijk springt zij overal bij waar dat nodig is, want zij werkt ook al mee vanaf oprichting in 1988.
 

   Maurice

 
Maurice heeft al heel veel werkervaring opgedaan bij Autobedrijf Steyger. Hij werkt al bij ons vanaf 2000 en heeft zijn diploma’s autotechnicus en APK-keurmeester. Hij behaalde vele diploma’s en certificaten zoals 4-wieluitlijning, electro A & B, airco, brandstofsystemen, cruise control en hybride systemen. Hij werkt zeer zelfstandig, heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en probeert altijd met de klant mee te denken.
 
 

   Chris

 

Chris is bij ons terecht gekomen via het ROC Leiden. Na een sportopleiding kwam hij erachter dat zijn passie eigenlijk bij de autotechniek ligt. Chris heeft net de opleiding autotechnicus niveau 2 afgerond en gaat nu door voor de opleiding eerste autotechnicus. 
 
 

 Imara

 

Imara volgt een studie HBO SPD bedrijfsadministratie en leert de theorie toe te passen in de praktijk bij ons bedrijf. Zij biedt hiermee ondersteuning bij de administratie en marketing.