Nieuwe auto aanschaffen of zoekopdracht plaatsen?

Wij hebben een ruim aanbod occasions waar u tussen kunt zoeken voor een geschikte auto. Wij kunnen u natuurlijk ook helpen bij het zoeken naar een auto die precies bij u past. Al onze auto's zijn bij binnenkomst gecontroleerd op technische staat en kilometerstand (NAP). Alle auto's kunnen geleverd worden tegen groothandels- of meeneemprijzen. 
 

Nieuwe auto

 

Bent u van plan een nieuwe auto aan te schaffen, dan kunt u prima bij ons terecht. Wij hebben veel ervaring met alle automerken en kunnen u dus zeer goed adviseren. Wij hebben nergens afname verplichtingen. De afgelopen jaren hebben wij gewerkt aan een uitgebreid netwerk van betrouwbare dealers om ons heen en kunnen daardoor alle merken nieuw, ongeacht uitvoering en kleur, tegen scherpe prijzen leveren!
Door een verandering in de Europese regelgeving wordt technische informatie door autofabrikanten aan de merkonafhankelijke bedrijven beschikbaar gesteld. Het is zelfs zo dat de fabrieksgarantie van kracht blijft als een nieuwe auto door ons bedrijf wordt onderhouden. Natuurlijk wordt de auto in eigen garage afleverklaar gemaakt en met behoud van fabrieksgarantie. Al het onderhoud wordt volgens fabrieksspecificaties in eigen garage uitgevoerd. Vraag vrijblijvend een offerte of kom gerust bij ons langs.
 

Zoekopdracht

 

Wanneer u op zoek bent naar een voertuig die niet voorkomt in onze occasionlijst, kunnen wij u misschien toch verder helpen. Wij willen u graag helpen zoeken naar een betrouwbare occasion. Via contactgegevens kunt u contact met ons opnemen of ons verzoeken contact met u op te nemen.