Bovag Autoverzekering

Een WA-verzekering (wettelijk verplicht), een WA-extra verzekering, die u dekking biedt bij schade door diefstal, inbraak, ruitbreuk en natuurgeweld en de derde mogelijkheid is de meest complete de WA+Casco. Bij de Casco kunnen weer verschillende keuze mogelijkheden gemaakt worden. Wij adviseren u hier graag over. Om direct een aanbieding mee te kunnen nemen is het belangrijk dat u het aantal schadevrije jaren even nakijkt van uw huidige verzekeraar. Als u al een Bovag autoverzekering heeft, kunnen wij u in geval van schade al het regelwerk uit handen nemen en de gehele schadeafwikkeling voor u verzorgen! Overstappen is bijna altijd heel eenvoudig. Als u meer dan 1 jaar verzekerd bent bij uw huidige maatschappij kan uw huidige verzekering altijd maandelijks beëindigd worden, maar er zijn ook verzekeringen die dagelijks opzegbaar zijn. Met onze handige overstapservice regelen wij dit voor u! Wilt u er meer over weten? Bel 071-5765555 of mail info@autosteyger.nl!
 
Wilt u gewoon een offerte per e-mail ontvangen? Stuur dan onderstaande gegevens even naar info@autosteyger.nl en wij mailen u een passende offerte.
  1. Kenteken auto, Merk, type en bouwjaar
  2. Aantal kilometers per jaar
  3. Aantal schadevrije jaren.
  4. Uw naam adres woonplaats en geboortedatum
  5. Uw voorkeur: WA, WA+EXTRA,WA+CASCO.

 

De premie is concurrerend en in geval van schade kunnen wij de hele administratieve rompslomp van u overnemen en het voor u met de verzekering regelen!
Om alvast een idee te krijgen van de hoogte van de verzekeringspremie, kunt u onderstaande banner-afbeelding invullen en u komt via berekenen op uw mogelijke premies!