Digicar Engineering - chiptuning

Door deze samenwerking kunnen wij u een aantal zeer hoogwaardige diensten bieden op het gebied van prestatieverbetering en probleemoplossingen. Digicar Engineering levert uitsluitend maatwerk en kwaliteitsoplossingen en is toonaangevend in de automotive branche.

 

Een van de belangrijkste diensten is maatwerk chiptuning.

 

Daarnaast zijn wij officieel dealer van roetfilter-reinigen.nl, onderdeel van Digicar Engineering. Unieke reinigingsmethode en een professioneel diagnose- en controletraject.

 

Wij bieden diverse oplossingen voor uw roetfilter probleem. Naast roetfilter reinigen kunnen wij u ook een alternatief bieden voor deze problematiek.

 

Modificaties op maat! Prestatieverbetering, brandstofbesparing, voertuigbescherming en probleemoplossingen. Camper optimalisatie. Roetfilterproblematiek.

EGR-problematiek. Brandstof- en eco-optimalisatie.

Het ontwikkelen van software is volledig in eigen beheer en voor ieder voertuig wordt data afzonderlijk gemodificeerd. Geheel gericht op de individuele wensen per bestuurder en op het behalen van extra rijcomfort. Iedereen ontvangt daarbij een eerlijk en professioneel advies omtrent mogelijkheden.

 

Onder de kop "diensten" op onze website kunt u meer informatie vinden over bovengenoemde diensten.