FILTER+ van Bosch

 

Het interieurfilter, ook wel het pollenfilter genoemd, zit in bijna iedere auto. Het filter zuivert de buitenlucht die via het verwarmings- en ventilatiesysteem in het interieur wordt gevoerd. De microvezels filteren het vuil, roetdeeltjes, vet, stof en pollen uit de lucht voordat het uw auto binnenstroomt. Dankzij het interieurfilter heeft u altijd schone lucht in uw auto.

 

Maar, net als bij andere soorten filters raakt ook het interieurfilter na verloop van tijd verzadigd. Meestal na één jaar of 15.000 gereden kilometers. Dan is het de hoogste tijd om hem te vervangen voor een nieuw exemplaar van Bosch: de FILTER+!

 

Waarom het interieurfilter vervangen?

 

Als u te lang doorrijdt met een vies en verzadigd interieurfilter krijgt u last van nare geurtjes in de auto. Maar zo raken ook de ramen eerder beslagen en worden ze vettig, waardoor u minder goed zicht heeft. Maar, een verzadigd interieurfilter kan ook nog ergere gevolgen hebben…

 

U kunt zich voorstellen dat een interieurfilter op den duur zijn werk niet meer zo goed kan doen. Gelet op de vele atmosferische deeltjes die in uw auto terecht kunnen komen zijn vooral mensen die lijden aan hooikoorts, of gerelateerde allergieën, zeer gebaat bij een schoon interieurfilter. Een goed werkend interieurfilter verkleind de kans op een allergische reactie in de auto aanzienlijk!

 

De FILTER+ van Bosch in het kort:

 • Een “plus” voor uw gezondheid:
  Beschermt tegen kleine stofdeeltjes, pollen, allergenen, schadelijke gassen en bacteriën.
 • Een “plus” voor uw comfort:
  Elimineert nare geuren en garandeert aangename en gezonde lucht in uw auto.
 • Een “plus” voor uw veiligheid:
  Voorkomt allergische reacties maar ook een beslagen voorruit voor optimaal zicht.
 • Een “plus” voor uw uitrusting:
  Vermindert vuilaanslag op de ventilatoren en het ventilatiesysteem.

 

 

 

Weet u niet zeker of het interieurfilter vervangen moet worden of wilt u een afspraak maken voor het vervangen van uw huidige interieurfilter? Neem dan contact met ons op!