Accuservice

Een Bosch-accu van top kwaliteit!

 
Wat u niet wilt, is een auto die u in de steek laat. In de auto's van nu zitten steeds meer onderdelen die elektrische energie gebruiken. Dit vraagt veel van een accu. Een betrouwbare accu is daarom onmiskenbaar. Wist u dat een kapotte accu de belangrijkste oorzaak is van pech onderweg? Vooral in de wintermaanden, als het buiten koud is, heeft de accu het moeilijk. In deze periode gaan de meeste accu's stuk. Laat uw accu dus regelmatig controleren, zodat u zeker weet dat deze nog voldoende kracht heeft. Zo verkleint u de kans dat de accu het onderweg begeeft. 
 

Accu's van Bosch

Bij een accu zijn vooral het vermogen en de betrouwbaarheid van belang. Op dat gebied is Bosch dé wereldwijde standaard. Bosch biedt voor elk type auto een passende accu. 
AutoCrew vertrouwd op de kwaliteit van Bosch-accu's. De kwaliteit van Bosch zit in iedere auto. als partner van Bosch garandeerd AutoCrew hiermee betrouwbaarheid en kwaliteit. Hoe wij dit doen?
  • AutoCrew maakt gebruik van Bosch-onderdelen, waaronder accu's. De accu zorgt er namelijk voor dat uw auto start en regelt de stroomtoevoer naar verschillende onderdelen n uw auto.
  • Alle monteurs worden opgeleid door Bosch.
  • AutoCrew gebruikt apparatuur en software van Bosch, zodat storingen van alle automerken goed uitgelezen kunnen worden. 

Enkele voordelen van een Bosch-accu

  • 100 % onderhoudsvrij: omdat Bosch-accu's een minimale hoeveelheid water verbruiken, is er geen onderhoud nodig.
  • Langere levensduur: de accu's van Bosch zijn voorzien van Bosch Silver-technologie en gaan daardoor gemiddeld langer mee dan andere accu's. 
  • Hoger startvermogen, ook bij winterse temperaturen: dankzij de bijzonder hoge capaciteits- en koudstartstromen, garanderen Bosch-accu's dat uw auto bij bijna elke buitentemperatuur start.
 

Bosch: kwaliteit en betrouwbaarheid 

Autocrew is een werkplaatsconcept van Bosch. Bosch levert ons de de onderdelen, technische trainingen en diagnoseapparatuur.