Welkom

Welkom op de website van Autobedrijf Steyger. Autobedrijf Steyger is een universeel autobedrijf met veel technische kennis.

De afgelopen jaren is er heel wat veranderd in de autotechniek en er gaat ook nog heel veel veranderen. Een simpele auto heeft vaak al tientallen computers die met elkaar communiceren en in de toekomst wordt het alleen nog maar complexer. Om de techniek de baas te blijven is Autobedrijf Steyger een samenwerking met Bosch Autocrew aangegaan.

 

Men kent Bosch vaak al van de ontwikkeling van huishoudelijke apparatuur en gereedschap, zoals vaatwassers en boormachines, maar Bosch produceert o.a. ook computers en software voor veel grote automerken. Bosch heeft dus heel veel kennis over de eletrische schema's en uitleesmogelijkheden van de computers die zij in heel veel gevallen zelf ontwikkelt hebben. Met de ondersteuning van Bosch beschikken wij altijd over support bij moeilijke technische problemen en hebben wij steeds de meest volledige documentatie en uitleesapparatuur voor alle merken en modellen in huis. Onze monteurs worden in het Bosch opleidingscentrum bijgeschoold op gebied van alle laatste technische ontwikkelingen. Autobedrijf Steyger onderhoudt dan ook niet alleen oudere auto's, maar ook de jongere auto's zijn (met behoud van fabrieksgarantie) bij ons in goede handen. Dus ook hybride en electrische auto's. 

 

Autobedrijf Steyger blijft een laagdrempelig autobedrijf, met een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding, duidelijkheid en garantie. Er zijn geen verassingen, de klant weet vooraf al wat een eventuele reparatie gaat kosten. Wij bieden topkwaliteit voor universele prijzen. Iedereen is welkom, zowel de particulier die maar weinig kilometers rijdt per jaar, als de leaserijder en bedrijven. 

 

Autobedrijf Steyger is BOVAG-lid. Dat de prijs/kwaliteitsverhouding goed is, bewijst de prijs die zij van Autotrack.nl ontving voor de meest verkochte auto’s in Nederland (in haar categorie). Voordat een auto ingekocht of ingeruild wordt, ondergaat hij altijd eerst een technische keuring en een kilometerstandcheck. Bent u alleen geïnteresseerd in ons occasionaanbod? Klik dan hier voor onze actuele voorraad.

 

In de loop der jaren heeft Autobedrijf Steyger al goede resultaten geboekt, maar natuurlijk blijft zij, zoals altijd constant streven naar een hoge kwaliteit! Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen over ons bedrijf, scrollt u dus gerust nog even door het menu.

 

Over Ons

 

Voorschoten – In 1988 werd aan de Leidseweg-Noord Autobedrijf Steyger heropend. Leo Steijger pakte de kans met beide handen aan om het bedrijf van zijn vader, die in 1963 startte, weer in hetzelfde pand voort te zetten, maar op zijn eigen manier. In September 2017 hebben Leo en Wilma Steijger het bedrijf overgedragen aan John Poulissen, Tanja Poulissen-Houkes en Rene Houkes. 

 

Wie zijn René, Tanja en John?

 

René heeft meer dan 20 jaar ervaring bij hetzelfde Bosch/Autocrew concern als waar Autobedrijf Steyger bij aangesloten is. Hij heeft diverse specialismes op autogebied van APK keurmeester tot het werken met Hybride auto’s. U kunt bij hem terecht voor al uw technische vragen en samen met Maurice, Chris en Rik gaat hij zorgen voor uw auto. Tanja is de zus van René en samen met haar man John zorgen zij achter de schermen en bij de receptie voor u en uw auto. René, Tanja en John willen u alvast bedanken voor het blijvende vertrouwen en gaan ervoor zorgen dat er goed voor uw auto gezorgd gaat worden.

 

Autobedrijf Steyger is BOVAG-lid en houdt zich vanzelfsprekend aan de Bovag-garantievoorwaarden. Bij de verkiezing Beste Algemeen Bovag-Autobedrijf eindigde hij in de Top 25 van Nederland en werd nr. 1 van de regio en hij behaalde als eerste van de regio Haaglanden het Bovag Klasse 1 Certificaat. Natuurlijk blijft Autobedrijf Steyger, zoals altijd constant streven naar een hoge kwaliteit voor de klanten en het personeel.

 

Het bedrijf is in de loop der jaren grondig gerenoveerd. In 2013 is er een nieuwe bestrating aangebracht en er is geïnvesteerd in een nieuwe schaarhefbrug en remmentestbank. In September 2017 is het bedrijf opgefrist en is er een nieuwe receptiebalie geplaatst. Daarnaast is het Autocrew logo meer doorgevoerd in het bedrijf.

 

Verkoop van gebruikte auto’s is een vertrouwenszaak. Voordat een auto ingekocht of ingeruild wordt gaat hij eerst de brug op, ondergaat een technische keuring en van iedere auto wordt de kilometerstand gecontroleerd.

Autobedrijf Steyger verkoopt niet alleen occasions, maar ook nieuwe auto’s en wel alle merken. Tegen een zeer scherpe prijs kan hij u een nieuwe auto leveren, die afleveringsklaar gemaakt wordt in onze eigen garage en die daarna gewoon in onderhoud mag en kan blijven. Door een samenwerkingsverband met Bosch, kunnen ook auto’s met moderne motoren in eigen garage onderhouden en gerepareerd worden.

 

Voor de klanten die al vanaf het begin klant zijn, is het misschien leuk nog even een kijkje in het verleden te nemen. Klik hier!

 

Ons Team

 

Autobedrijf Steyger is een bedrijf waar de klant ook in de garage mee mag kijken, maar men kan ook de sleutel afgeven bij de receptie en de auto later ophalen. In geval van kleine reparaties is er altijd de mogelijkheid om te wachten onder het genot van een kopje koffie of thee totdat de auto klaar is. 

 

Natuurlijk kan men aan de balie een afspraak maken voor onderhoud en/of reparatie, dit kan telefonisch 071-5765555, per email info@autosteyger.nl en via onze online agenda.

 

In de receptie zijn speciale onderhoudsproducten voor de auto en accessoires verkrijgbaar. Natuurlijk adviseren wij u ook graag over producten als autoradio's, navigatie, licht metalen velgen en banden.  Kom gewoon eens kijken, wij hebben allemaal ons eigen specialisme en adviseren u graag!

 

 

Rene 

                                                                                

Heeft meer dan 20 jaar ervaring bij een Bosch/Autocrew concern. Hij heeft zich gespecialiseerd in:

• Motormanagement Systemen

• Inkoop & Verkoop occasions

• Opleiden en begeleiden monteurs.

• Airco's

• Alarmsystemen

• Hybride auto’s 

• APK keurmeester 

 

Tanja 

 

Tanja heeft de receptie, marketing , boekhouding en personeelsadministratie onder haar beheer. Zij verzorgt de offertes en administratie voor de Bovag Autoverzekeringen, Bovag Pech- hulp en financieringen. Natuurlijk springt zij overal bij waar dat nodig is.

 

 

John

 

John zal niet heel veel te vinden zijn in de garage, maar draait achter de schermen wel mee.

 

 

   Maurice

 

Maurice heeft al heel veel werkervaring opgedaan bij Autobedrijf Steyger. Hij werkt al bij ons vanaf 2000 en heeft zijn diploma’s autotechnicus en APK-keurmeester. Hij behaalde vele diploma’s en certificaten zoals 4-wieluitlijning, electro A & B, airco, brandstofsystemen, cruise control en hybride systemen. Hij werkt zeer zelfstandig, heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en probeert altijd met de klant mee te denken.

 

 

   Chris

 

Chris is bij ons terecht gekomen via het ROC Leiden. Na een sportopleiding kwam hij erachter dat zijn passie eigenlijk bij de autotechniek ligt. Chris heeft net de opleiding autotechnicus niveau 2 afgerond en gaat nu door voor de opleiding eerste autotechnicus. 

 

 

Rik

Rik werkt bij ons als eerste autotechnicus en APK-keurmeester. Rik heeft al 17 jaar werkervaring binnen de autobranche. 

 

 Imara

 

Imara volgt een studie HBO SPD bedrijfsadministratie en leert de theorie toe te passen in de praktijk bij ons bedrijf. Zij biedt hiermee ondersteuning bij de administratie en marketing.