Nieuwe auto of zoekopdracht

Wij hebben een ruim aanbod occasions waar u tussen kunt zoeken voor een geschikte auto en anders helpen wij u zoeken naar een nieuwe auto die precies bij u past, op uw verzoek. Al onze auto's zijn bij binnenkomst gecontroleerd op technische staat en kilometerstand (NAP). Alle auto's kunnen geleverd worden tegen groothandels- of meeneemprijzen. Voor klanten die wat verder weg wonen is Bovag garantie vaak te uitgebreid, naast Bovag garantie zijn er daarom nog een aantal andere garantie pakketten mogelijk.  
 

Nieuwe auto

 

Bent u van plan een nieuwe auto aan te schaffen, dan kunt u prima bij ons terecht. Wij hebben veel ervaring met alle automerken en kunnen u dus zeer goed adviseren. Wij hebben nergens afname verplichtingen en onze vaste kosten zijn laag. De afgelopen 27 jaar hebben wij gewerkt aan een uitgebreid netwerk van betrouwbare dealers om ons heen en kunnen daardoor alle merken nieuw, ongeacht uitvoering en kleur en tegen zeer scherpe prijzen leveren!
Door een verandering in de Europese regelgeving wordt technische informatie door autofabrikanten aan de merkonafhankelijke bedrijven beschikbaar gesteld. Het is zelfs zo dat de fabrieksgarantie van kracht blijft als een nieuwe auto door ons bedrijf wordt onderhouden. Natuurlijk wordt de auto in eigen garage afleverklaar gemaakt en met behoud van fabrieksgarantie. Al het onderhoud wordt volgens fabrieksspecificaties in eigen garage uitgevoerd. Vraag gerust vrijblijvend een offerte of kom gerust bij ons langs.
 

Zoekopdracht

 

Indien u opzoek bent naar een voertuig die niet voorkomt in onze occasionlijst, kunnen wij u misschien toch verder helpen. Wij willen u graag helpen zoeken naar een betrouwbare occasion. Als u naar contactgegevens gaat kunt u ons telefoonnummer vinden en ons emailadres, zodat u contact met ons op kunt nemen of ons verzoeken contact op te nemen met u.